Duna Present Kft

Duna Present Kft

A Duna Present Kft. két fő működési területe: üzemel tetjük a belvárosi Duna Panziót és cégek reklámajándék igényeit igyekszünk kielégíteni.

400 év történelem - 30 év vendéglátás

A Duna Panzió ajtaján belépve a vendégek egy időutazáson vesznek részt : úgy lépnek vissza a barokk korba, hogy közben a 21. század kényelmét találják meg. Az üzleti utazók és a turisták is szívesen járnak vissza a város szívében található panzióba, mert az elhelyezkedés, a barátságos környezet és a komfortos szobák mellett a büfé-reggeli is mind a kényelmüket garantálja. 14 klimatizált szoba, fürdőszobával, WC-vel, TV-vel, ingyen Wi-Fi-vel, várja az egyéni utazókat és a családokat is. Az autók nyugalmáról a pár lépésre található Dunakapu mélygarázs gondoskodik.

(Reklám)-Ajándékozni öröm

A Duna Present Kft. másik fő profilja a Reklámajándékok kereskedelme és teljes körű kivitelezése. Minden évben - több mint 400 oldalas- katalógussal jelenünk meg partnereinknél, amelyben az ajándékok széles köre található meg. A www.dunapresent.hu oldalon online formában keresgélhetnek a legjobb reklámértékű ajándékok közt. A kiválasztott tollakra , pólókra, táskákra, stb a megálmodott logókat, szlogeneket, profi eljárásokkal varázsoljuk rá.

Duna Present Kft Duna Present Kft
Németh Gábor
9022 Győr, Vörösmarty utca 5.
www.dunapanzio.hu, www.dunapresent.hu
36209569602

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png