EDUTAX Kft.

EDUTAX Kft.

Az EDUTAX Kft-t 2002-ben alapítottuk az ügyviteli szolgáltatások területén jelentõs tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkezõ szakembergárdával. Az EDUTAX Kft. létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtó gazdasági társaságot hozzunk létre, amely magas szinten, kellő szakértelemmel és tudással látja el mind a KKV szektor, mind a nagy- és multinacionális vállalatok könyvelési- bérszámfejtési- tanácsadói és egyéb ügyviteli tevékenységét.

Győri székhellyel és budapesti fiókteleppel rendelkezünk. Fennállásunk eredményei igazolják az általunk vallott értékek időállóságát. Sikereinket azonban munkatársainknak köszönhetjük, akik azonosultak értékrendünkkel, a kiváló szaktudással, a folyamatos tudásfejlesztéssel, a fegyelmezett és szorgalmas munkamorállal, a precizitással és nem utolsó sorban a tisztességes üzleti magatartással. Ezen értékeknek köszönhetõ, hogy társaságunk a komoly piaci versenyben is képes a régió meghatározó üzleti szereplője lenni.

Az értékek és a minõségi szolgáltatás fenntartása érdekében folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk kollégáinknak, külső és belső képzések formájában. MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási tanúsítással és 100 millió Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely széleskörű garanciát és biztonságot nyújt Ügyfeleink részére. Fontosnak tartjuk, hogy a szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával segítsük ügyfeleink döntéshozóit abban, hogy jó időben, jó döntéseket hozzanak, amelyek hozzájárulnak üzleti céljaik eléréséhez.

 

Csendes Adél Anna
9027 Győr, Budai út 5/A
https://edutax.hu/
36704550120

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png