Együttműködéssel segíti a kistelepülési vállalkozókat a Magyar Posta

Havi 265 ezer forintot kaphatnak azok a kistelepülési vállalkozások, amelyek elérhetővé teszik ügyfeleiknek, vásárlóiknak a posta egyes szolgáltatásait.

A Magyar Posta Zrt. új partneri programot hirdet, melynek keretében lehetőséget biztosítanak önkormányzatoknak, vállalkozásoknak (pl.: élelmiszerboltok, gyógyszertárak, bankfiókok) a posta működésében való részvételre. A programra első sorban kisboltosok és helyi vállalkozók jelentkezését várják, akik, ha tevékenységi körükbe felveszik a posta egyes szolgáltatásait (csekkfelvétel, levél-, csomagfelvétel elősegítése), havi 265 ezer forintban részesülhetnek.
A szolgáltatói tevékenység felvétele hozzájárul az ügyfélkör bővítéséhez és az árbevétel növeléséhez. Az új modell továbbá lehetőséget teremt a lakosság számára, hogy a postai szolgáltatások továbbra is helyben, a korábbinál akár hosszabb nyitvatartási időben legyenek elérhetőek.
 
A programra a Magyar Posta Zrt. weboldalán lehetséges a jelentkezés, ahol további tájékoztató anyagokat találhat a programról.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png