Elérhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram”

A „KKV Technológia” Hitelprogram célja, hogy a vállalkozások fejlesztési igényei és a működésből származó finanszírozási igényei ki legyenek szolgálva.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú) felhívás „B” hitelcéljának termékdokumentációja, mely 2022. november 30-ától újra elérhető.
A „KKV Technológia” Hitelprogram célja, hogy a vállalkozások fejlesztési igényei és a működésből származó finanszírozási igényei maximálisan kiszolgálásra kerüljenek.

A GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramról az alábbi oldalon szerezhet információt, illetve ITT IS ELÉRHETŐ az ehhez kapcsolódó terméklap, melyből megismerhetőek a program előnyei, elérhetősége, fontos tudnivalók és a hitelkérelem pontos menete.

Tájékoztatjuk, hogy a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú) felhívás „A” hitelcélja esetében lejárt a benyújtási határidő 2021. június 30-án.
A korábban igényelt kölcsönök termékfeltétekei ezen az oldalon kereshetőek vissza.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png