ENGINEERINSTRUMENTS Kft.

ENGINEERINSTRUMENTS Kft.

Az általunk kivitelezett gyártógépek egyedi igényre szabott folyamatok megvalósítását végzik. Jelen piaci igényekhez igazodva többféle termék gyártására alkalmasak, illetve új termék gyártására is átállíthatók. Így gyors és költséghatékony megoldásként szolgálnak.

Szakterületeink:

  • automata csomagoló rendszerek kialakítása
  • összeszerelő és minőségellenőrző automata rendszerek kialakítása
  • automata robotos kiszolgálású megmunkáló rendszerek kialakítása

Rendszereink megalkotása során sokoldalú tapasztalatunkra alapozunk. Fontos szempontjaink közé tartozik a korszerűség, biztonság, a könnyen kezelhetőség, az időtálló megoldások, a precíz, gyors, stabil működés, letisztult és esztétikus megjelenés. Gyártórendszereink sokféle iparágban és számtalan termék gyártására, megmunkálására, csomagolására, minőségének ellenőrzésére alkalmazhatóak.

Kutatási és fejlesztési munkánk során létrehozott tudás­ anyagot beépítjük gépeinkbe, így az ipar 4.0 színvonalát képviselik berendezéseink vezérléseikben és a preventív karbantartás területén. Képzés területén is aktívak  vagyunk, saját oktatóközpontunkban villamos kivitelezés, valamint gépgyártás területeken oktatunk  szakmunkásokat, technikusokat, és egyetemistákat.

 

ENGINEERINSTRUMENTS Kft. ENGINEERINSTRUMENTS Kft.
Sarkadi-Nagy Balázs
9028 Győr, Őrhely u. 8.
http://engineerinstruments.com
36202773144

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png