Enterprise Europe Network – Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

Külpiacra jutás és piacbővítés az EEN szolgáltatásai segítségével.

EENlogo

Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Célja az európai KKV-k versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. A hálózat több mint 60 országban, 600-at meghaladó együttműködő szervezetet fog össze. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak.

Győri irodánk szolgáltatásai:

Online üzletkereső adatbázis: az alábbi, angol nyelvű adatbázisban aktuális üzleti ajánlatok szerepelnek több mint 60 országból. Az adatbázisba lehetőség van anonim üzleti ajánlat feltöltésére is. Továbbá egyéni preferenciák megadásával hírlevél szolgáltatás állítható be, amely rendszeres értesítéséket küld az újonnan bekerülő, releváns ajánlatokról. Az adatbázis elérhetősége: itt.

Üzletember-találkozók: a nemzetközi online és offline B2B találkozókon számos esetben társszervezőként működünk közre, ezekről az eseményekről tájékoztatjuk a megyei cégeket a Kamara honlapján, Facebook oldalán és hírlevelünkön keresztül.

Innovációs felmérések készítése IHC (Innovation Health Check) és IMP3Rove módszerekkel.

Tanácsadás, valamint jogi és pénzügyi tájékoztatás külföldi cégalapításhoz, határon átnyúló szolgáltatáshoz (Ausztria, Németország, Szlovákia)

Segítségnyújtás piackutatásban és címlisták összeállításában.

A Győr-Moson-Sopron és Vas megyei KKV-k irodánkban, térítésmentesen, vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Segítünk a nemzetközi növekedéshez szükséges lépések meghatározásában és az elérhető eszközök azonosításában. Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

een##kukac##gymskik.hu
+36 96 520 219
+36 96 520 245

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök