ERASMUS +

Vendéglátós szakoktatók továbbképzése a duális képzés színvonalának javítása érdekében.

Erasmus

Az Erasmus+ program által támogatott projektünk valódi gasztronómiai élmény, ami ugyanakkor közvetlenül hasznosítható az iskolai és a céges keretek között működő duális képzésben. A résztvevők megismerkednek az évezredes hagyományokra épülő mediterrán étrenddel, és megtapasztalják, hogyan valósul meg a „földtől az asztalig” szemlélet a gyakorlatban – mindezt testközelből, egy hétnapos olasz szakmai út keretein belül.

 

Az egyhetes tanulmányút jól hasznosítható tudást és új ismereteket ad a résztvevőknek, akik mind diákjaiknak, mind munkatársaiknak továbbadhatják a megszerzett tapasztalatokat, legyen szó egy új konyhai eszköz kipróbálásáról, vagy épp egy addig elhanyagolt alapanyag beemeléséről a menüsorba.

Céglátogatások (például csokoládé, kávé, sajt, sonka és balzsamecet témákban), főző- és cukrászleckék, borkóstolással egybekötött ebédek várják az utazókat, akik gyönyörű helyszíneken tanulnak az olasz konyha tradicionális és modern jellemzőiről.

 

Mindeközben Olaszországban dolgozó diákok azt is bemutatják, hogy miből áll egy külföldön töltött szakmai gyakorlat. A vállalati és iskolai oktatók összetett képet kapnak egymás munkájáról, így lehetőség nyílik arra, hogy még hatékonyabb kommunikáció jöhessen létre közöttük.


Kapcsolat:

dr. Karcza Beáta »»»
+36 96 520-228
+36 20 340-1093
karczabeata##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png