Megjelent az Erőforrás Térkép: Fókuszban a munkaerő-piac

Sajtótájékoztató keretében mutattuk be a kamara és a Kisalföld napilap együttműködésében készült Erőforrás Térképet, amely a megye gazdasági erejét prezentálja. 

Az Erőforrás Térkép Győr-Moson-Sopron megye gazdasági helyzetét mutatja be. A magazin évről évre kamaránk és a Kisalföld napilapot kiadó Mediaworks együttműködésében jelenik meg. Hiteles tájékozódási forrássá a gazdaság szereplői, a vállalkozók és vállalkozásvezetők számára a pontos gazdasági adatok, statisztikák, elemzések teszik a kiadványt, amellyel évről évre a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Adó-és Vámigazgatósága segíti a munkánkat, az aktuális gazdasági helyzet feltérképezését. 

A kiadvány minden évben egy adott témára fókuszál, ezúttal a munkaerő-piaci helyzetet veszi górcső alá. Betekintést ad az egyes ágazatok – az ipar, a kereskedelem, a kézműipar, a szolgáltató szektor – pandémia utáni helyzetébe. A magazin rávilágít arra, hogy mennyire vagyunk híján munkaerőnek, s mit lehet tenni a jó munkaerő megtalálásáért, megtartásáért. 
A magazint sajtótájékoztató keretében mutatta be június 23-án Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke, Varga Ottó, a Kisalföld napilap főszerkesztője és dr. Horváth Szabolcs, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó-és Vámigazgatósága vezetője. 

Az Erőforrás Térkép a képre kattintva online is elérhető, lapozzon bele! 

A sajtótájékoztatón készült fotók megtekinthetők képgalériánkban!
Fotók: Csapó Balázs

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök