Évnyitót tartott az Ipari Tagozat

Jó hangulatú rendezvénnyel nyitotta meg az évet a kamara Ipari Tagozata. A szakértői előadások mellett elismerések átadására is jó alkalmat adott az évnyitó.

Szakmaiság, családias légkör, jó hangulat, optimista várakozások – mindez jellemezte az Ipari Tagozat január 25-ei évnyitóját.
A vendégeket Pénzes László tagozati elnök és Pintér-Péntek Imre kamaraelnök köszöntötte, majd a Századvég Energia- és Klímapolitika üzletágvezetője, dr. Hortay Olivér előadása következett az Európában tapasztalható energiaválságról, tanulságokról és kihívásokról. Tardos Gergelytől, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatójától azt tudhatták meg a résztvevők, hogy mit hozhat a 2023-as év, elkerülhető-e a recesszió.
Köszönjük az érdekes, iránymutató előadásokat!
Az évnyitó alkalmat adott a tagozat idei programjainak és célkitűzéseinek ismertetésére és az új tagvállalkozások bemutatkozására is. A jubiláló cégek oklevelet vehettek át.
 
Bízunk benne, hogy az Ipari Tagozat programjai között egész éven át találnak tagvállalkozásaink olyat, ami érdeklődésükre számot tarthat!
Sikeres esztendőt kívánunk Mindenkinek!

 

Az eseményen készült fotók megtekinthetők képgalériánkban.
Fotók: Huszár Gábor

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png