Évösszegző interjú kamaránk elnökével

A közösségünk igazi ereje az erős etikai platform címmel jelent meg évösszegző interjú a Kisalföldben kamaránk elnökével, Pintér-Péntek Imrével.    

"Olyan erős piramist hozhatunk létre, amelynek alapja a már a korábban említett kamarai munkacsoport által kidogozott elképzelések, erre épülhet egy megyén belüli összefogás, amely kiteljesedik és forráshoz jut a gazdaságfejlesztési zónák által koordinált pályázatokból. A cél az északnyugat-magyarországi régió felzárkóztatása a fejlett nyugat-európai tartományokhoz." – így szólt Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökea gazdasági szereplők előtt megnyíló lehetőségekről a Kisalföld napilap december 19-ei számában megjelenő interjúban.
Kiemelte: "Fontos lehetőséget kaptunk, hogy beleszóljunk, alakítsuk a gazdaság irányát, ezzel a lehetőséggel most mindenképpen élnünk kell. Az egész munka végső kedvezményezettjei pedig a megyei vállalkozók kell, hogy legyenek."

A beszélgetésben szó esett ezen kívül a világjárvány gazdasági hatásairól és az újraindulásról, a 2020-as kamarai elnökválasztásról, a megye gazdaságfejlesztésének irányairól. Az is kiderül a cikkből, hogy milyen segítséget nyújt a kamara a vállalkozásoknak és miként befolyásolhatja a gazdaság irányának alakulását. "Közösségünk igazi ereje az erős etikai platform" - vallja a kamaraelnök. Hogy miért, megtudhatják az interjúból.

A Pintér-Péntek Imre kamaraelnökkel készített interjú online is elérhető ITT. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png