Évzáró gála a Csornai Premontrei Apátságban

Különleges helyszínen, a höveji csipke rendhagyó bemutatójával, tárlatvezetéssel, díjak átadásával, ünnepi gálával zárta az évet a kamara Fertő-Rábaközi Térsége.

December 14-én tartotta immár hagyománynak számító évzáró rendezvényét a kamara Fertő-Rábaközi Térsége, melynek az idei évben a Csornai Premontrei Apátság szolgált helyszínéül. A rendezvény arra hivatott, hogy összefoglalja mindazt, ami az idei esztendőben a térségi kamara szerevezésében megvalósult és emlékezetes pillanatokat szerezzen a résztvevőknek.

Évértékelő beszámolóval és köszöntőkkel vette kezdetét a Térségi Évzáró Gála, melyet Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke nyitott meg. Gondolataiban kitért arra, milyen nagyszerű és példaértékű az a fejlődés, összefogás, melyet a térség vállalkozói tanúsítanak. Ezt követően Csapó Péter térségi elnök adott áttekintést az idei kamarai programokról. Beszédében a térség üzleti közösségét, a Nyugati Kapu Klubot méltatta, amely a kamara koordinálásával, helyi vállalkozók összefogásával jött létre és tart hónapról-hónapra hasznos találkozókat.
A premontrei apátság részéről Boldvai Márton Bertalan perjel atya köszöntötte a résztvevőket. Bertalan atya gondolatai és az apátság épülete melegséggel töltötte meg a szíveket.
A gála fő eseménye, a 2023-ban Hungarikummá vált Höveji csipke rendhagyó bemutatója volt. A település polgármestere, Vargáné Molnár Zsuzsanna vezetésével, a Movemenet Dance School és a Kapuvári Néptáncegyüttes közreműködésével létrejött divatbemutató mindenkit elkápráztatott.
A gála része olyan személyek munkájának az elismerése, akik kiemelkedő szakmai munkájukkal sokat tettek a térségi kamara érdekében.

Kiemelkedő Szakmai Munkáért elismerésben részesültek:

  • a Hi-Mod Audio Kft. ügyvezetője, Magyar Attila,
  • a Horváth Bau Project Kft. tulajdonosai, Horváth Nikolett és Horváth Ferenc,
  • a Lakjunk Jól Kft. ügyvezetői, Hermanné Szalai Zsuzsanna és Pesti-Szalai Marianna,
  • a PPD Online Kft. ügyvezetője, Polák Péter,
  • Hövej község polgármestere, Vargáné Molnár Zsuzsanna,
  • Vámos Annamária újságíró.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a múlt héten tartotta küldöttgyűlését, amelynek részeként további elismeréseket adtak át. A kamara elnöksége a térségben végzett kiemelkedő szakmai munkájáért a legmagasabb térségi elismerést, Fertő-Rábaközi Térség Munkáért Díjat adományozott Németh Ferenc fotográfus részére.

Tekintse meg képgalériánkban a december 14-ei programról készült képeket! Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png