Exportfejlesztési Pályázati Program

Megjelent a Külgazdasági és Külügyminisztérium által kezelt, 200 millió forint keretösszegű pályázati felhívás a hazai kis- és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

export

Az MTI közleménye szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium a pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket – támogatási kategóriától függően – legfeljebb 10 millió forint, vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Az Exportfejlesztési Pályázati Program jelenleg egyedülálló az elérhető állami támogatások között, mivel ágazattól függetlenül célzottan a már exportáló vállalkozások (és szakmai szervezetek) külpiaci megjelenését hivatott támogatni.

A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás.


A Program támogatási intenzitása legfeljebb 60 százalék.

A részletes pályázati felhívás és pályázati dokumentáció az alábbi linken érhető el.

A pályázatok benyújtására 2020. február 28-ig van lehetőség.

További tájékoztatást a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztálya nyújt a palyazat.exportkoord##kukac##mfa.gov.hu e-mail címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png