Family-Friss Kft.

Family-Friss Kft.

A Family-Friss Kft. családi vállalkozásként indult 1990-ben, amely kezdetben szódagyártással foglalkozott, majd a folyamatos fejlődést szem elõtt tartva bővítette tevékenységét. Vállalatunk jelenleg italáru, édesség és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmi értékesítését és ezek kiszállítását biztosítja partnerei számára, de emellett a kiinduló tevékenységünk a szikvízkészítés is megmaradt. Központunk Mosonmagyaróváron található, ahol jelenleg egy 800m2-es C+C üzlet és egy 2000m2 nagykereskedelmi raktár áll a rendelkezésünkre. A 2023-as év egy újabb jelentõs lépés a vállalatunk számára, mivel egy minden igényt kielégítő 1000m2-es C+C üzletbe költözünk, ahol új cikkcsoportok értékesítését tervezzük a már forgalmazott termékek mellett.

Tevékenységünket kezdetben Mosonmagyaróvár és Szigetköz térségében végeztük, de céljaink és a partnereink pozitív visszajelzéseinek, ajánlásainak köszönhetően újabb és újabb kereskedők veszik igénybe a szolgáltatásainkat a csornai és győri területeken is. Jelenleg 53 fő dolgozik nálunk, akik egy része szinte már a kezdetek óta a csapatunk tagja. A Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara tagjai vagyunk 2020.09.01. óta. Az évek során számos kitüntetést, tanúsítványt kaptunk munkánk, tevékenységeink elismeréseként különbözõ szervezetektől.

Büszkék vagyunk arra, hogy 30 éve a térség meghatározó vállalata vagyunk és évről évre sikerül a kitűzött céljainkat elérni, amihez nagy segítséget biztosítanak a pályázatok által nyújtott szakmai és anyagi jellegű támogatások. Filozófiánk, hogy az értékesítés szó számunkra nemcsak az áru cseréjét jelentse valamilyen fizető eszközre, hanem magát azt, hogy az áru átadása mellett milyen értéket teremtünk a vevőink, partnereink részére. Gondolunk itt arra, hogy minőségi szolgáltatást biztosítunk, szakmailag felkészültek vagyunk, és hogy minden esetben maradjon meg a hitelességünk.

Family-Friss Kft. Family-Friss Kft.
Fenes Tamás
9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4/A.
www.family-friss.hu
36302170184

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png