Félévzáró találkozót tartottak a Nyugati Kapu Klub tagjai

A rendezvény a K&H Bank Zrt. együttműködésével valósult meg.

00131.jpg

Kapuváron tartotta legutóbbi találkozóját a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub. A június 27-i esemény fő témái a 2024-es piaci aktualitások és az egészséges életmód voltak. Az esemény a K&H Bank közreműködésével valósult meg.

Az esemény résztvevőit Erdős Vilmos a kamara térségi titkára és Nagy László, a pénzintézet területi vezetője köszöntötte. Ezután a jelenlévő vállalkozások képviselőinek bemutatkozása következett, ami kiváló lehetőség arra, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek egymásról a klubtagok. A folytatásban Hován Tamás, a K&H alapok vezető befektetési szakértője tartott színvonalas szakmai előadást, melynek témája a 2024-es piaci aktualitások voltak. A találkozó második felében Kondor-Tar Andrea kistermelő és férje, Kondor András, kóstolóval egybekötött temékbemutatója az egészséges életmódra hívta fel a figyelmet. A Levendula Álom Kert fantázia néven működő családi gazdaság széleskörű termékpalettáján számos gyógynövény alapú termék található.

A találkozó  során a klubtagok valódi életképek és inspiráló történeteken keresztül tudtak olyan információkhoz jutni, amely ösztönző hatással bírhat vállalkozói életükre.
 

A Nyugati Kapu Klub továbbra is fenntartja hírnevét, mint egy olyan üzleti közösség, ahol vállalkozások képviselői találkozhatnak, inspirálódhatnak és egymást támogathatják.
Csatlakozzon Ön is a térség üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!


Következő találkozó:

A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje és, hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A részvétel külön egyeztetést igényel!
A havi rendszerességű találkozók különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatottak működni.
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!
Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png