Felhívás támogatott mestervizsga tanfolyamra!

Kamaránk támogatott mesterképzést tervez indítani kozmetikus és gázfogyasztó-berendezés - és csőhálózat-szerelő szakmákban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatott mesterképzést ondít kozmetikus és gázfogyasztó-berendezés - és csőhálózat-szerelő szakmákban, amelyre a jelentkezést 2020. augusztus 14-ig várjuk.

A támogatás célja az iskolai rendszerű képzés keretében külső képzőhelyen gyakorlati képzést végző szakemberek első mesterré válásának elősegítése, a mesterképzésük és - vizsgáztatásuk teljes körű megszervezése és lebonyolítása, valamint a kamarai gyakorlati oktatói tanúsítványt szerzett oktatók mesterképzésbe történő továbblepésének biztosítása. A mesterjelölt vállalja, hogy a mesterlevél megszerzését követően egy éven belül tanulófoglalkoztatásba kezd.

A tanfolyam tervezett időtartama: 180 óra

A mesterképzés és vizsga teljes költsége bruttó 395 500 forint, melyhez az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatást biztosít, így a mesterjelölt bruttó 82.000 forint befizetésével vehet részt a programban.

Jelentkezés feltételei:

  • Jelentkezési lap – letölthető innen: jelentkezési lap
  • A jelentkezéshez szükséges szakma/ szakképesítés/ szakképzettség
  • 5 év szakmai gyakorlati idő

A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az utolsó időszak nem lehet egy évnél rövidebb, és a vizsgára jelentkezés időpontjában az utolsó igazolt szakmai gyakorlat nem lehet egy évnél régebbi.

A gyakorlati időbe nem számítható be a GYED, illetve a sor- vagy tartalékos katonai, valamint polgári szolgálat ideje.

A létszám korlátozott, jelentkezzen mielőbb!

 

További részletekkel kapcsolatban érdeklődni lehet:

Eőry-Reuter Petra

képzési referens

mesterkepzes@gymskik.hu

+36-96/520-215

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png