Felirat Reklám Műhely Kft.

Felirat Reklám Műhely Kft.

A FELIRAT Reklám Műhely Kft. már 30 éves szakmai tapasztalattal és számtalan igényes referenciákkal a győri régió legismertebb reklámeszközgyártó cége.

Tevékenységi körük: egyedi világító reklámok tervezése, gyártása és szerelése, nagyformátumú digitális nyomtatás, autódekorációk, óriásnyomtatások, kiállítási állványok és installációk, cégportálok, információs tábla­ rendszerek és projekttáblák készítése, termékkatalógusok és egyéb nyomdai anyagok tervezése és kivitelezése, alu- és acélszerkezetek tervezése, gyártása, egyedi és kissorozatú termékgyártás.

A cég megalapítóját és ügyvezetőjét, Varga Pétert gépész-üzemmérnökként a műszaki precizitás és a minőségi, igényes munka iránti elkötelezettség jellemzi és kivitelezői csapatától is ezt várja el. Két jól felszerelt saját telephelyükön a legkorszerűbb CNC-és lézermegmunkáló gépekkel, 2,5 m-es szélességű nyomtatóberendezéssel, betűpalást-hajtogató és hegesztő géppel, valamint nagy kivitelezői tapasztalattal rendelkező szakembergárdájukkal európai színvonalú termékeket gyártanak. Évente több mint 400 cég veszi igénybe szolgáltatásaikat: a kis-és közepes vállalkozásoktól kezdve a multinacionális cégekig, államigazgatási és közszolgáltató intézményekig nagyon széles termékskálával.

2005-ben a Kisalföldi Presztízsdíj versenyben az „ÉV KIS-VÁLLALKOZÁSA” címmel ismerték el példamutató, igényes munkájukat a győri régió legismertebb gazdasági szereplői.

Felirat Reklám Mûhely Kft. Felirat Reklám Mûhely Kft.
Lampert-Varga Rita
9025 Győr, Kunszigeti út 19.
http://www.felirat.hu/
36302918839

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png