Felmérés az egységes digitális kapu szolgáltatásairól

A kérdőív célja felmérni, hogy a kkv-k mennyire ismerik az egységes digitális ügyfélkapu által nyújtott szolgáltatásokat.

digitalis-ugyfelkapu

Kamaránk Enterprise Europe Network irodája részt vesz az Európai Bizottság legújabb kutatásának népszerűsítésében. Ez a kérdőív azoknak a kkv-knak szól, amelyek határokon átnyúló tevékenységet folytatnak vagy terveznek folytatni az EU-n belül.
A kérdőív célja felmérni, hogy a kkv-k mennyire ismerik az egységes digitális ügyfélkapu által nyújtott szolgáltatásokat és mennyire tartják hasznosnak ezeket a szolgáltatásokat; valamint annak feltérképezése, hogy a kkv-k mit is várnak az egységes digitális ügyfélkaputól.

Az egységes digitális kapu az egyik legambiciózusabb uniós e-kormányzati kezdeményezés a közigazgatás digitalizálására, amely kulcsfontosságú az EU versenyképességének növeléséhez és az egységes piacon az egyenlő versenyfeltételek megteremtéséhez.

A felmérésben való részvételre 2024. február 16-ig van lehetőség az ITT elérhető kérdőív kitöltésével. A kitöltés legfeljebb 10 percet vesz igénybe.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti a konzultációt!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png