Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft.

Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft.

A Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft. 1995. február 01-jén alakult, a több éves fémipari múlttal rendelkező, 1993. november 24-én bejegyzett FLEX Épületgépészeti és Fémipari Közkereseti Társaság jogutódjaként. Társaságunk fémszerkezetek gyártásával, beépítésével, karbantartásával foglalkozik. Az átalakulást a Kkt. fejlődése és a gazdasági, jogszabályi háttér kedvező változásai tették lehetővé, illetve szükségessé. A cég alapítói, ügyvezetői: Szücs Ferenc, Szücs Róbert és Farkas Béla. Vállalkozásunk jelenleg 12 főt foglalkoztat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Hunyadi Mátyás Szakképző és Szakmunkásképző Iskolával szorosan együttműködve folyik a szakmunkásképzés a Kft.-nél. A kiváló eredményeket elért tanulók képzéséért 2010. és 2014. évben Kamarai Szakképzési díjat kaptunk. 2016-2023. évre sikeresen pályáztunk a „Kamara által ajánlott vállalkozás” minősítő védjegy elnyerésére.

Vállalatunknál folyamatos az új, technológiai korszerűsítést eredményező eszközök, gépek beszerzése kapacitásbővítést támogató pályázatok keretében, valamint saját forrás és be-
ruházási hitel igénybevételével.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszer alkalmazásával célunk a külső elvárások hatékony kielégítése, a költségcsökkentés, a gazdaságosság növelése, a cég piaci versenyképességének javítása mellett egy korszerűbb társasági struktúra kialakítása, az információs rendszerünk folyamatos javítása és a folyamatok minőségorientált fejlesztése.

Stratégiai célunk a saját kivitelezői létszám növelése, stabilabb és fejlődő tudásszintű foglalkoztatottság elérése, ezzel egyidejűleg hozzájárulva a foglalkoztatottsági szint javításához, a hátrányos helyzetű emberek esélyegyenlőségének javításához. Saját beruházásban, valamint pályázati lehetőségek kihasználásával modern, biztonságos munkagépek beszerzése fo-
lyamatosan történik.

 

Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft. Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft.
Szücs Róbert Zoltán
Fém-Flex Épületgépészeti és Fémipari Kft. 9200 Mosonmagyaróvár Timföldgyári u. 9-13.
https://www.femflex.hu/hu
36302353992

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png