Ferenczi Fémipari Kft.

Ferenczi Fémipari Kft.

A Ferenczi Fémipari Kft. 1989-ben alakult, komplex fém­ ipari, ezen belül lakatosipari tevékenységgel. A 100 százalékban magyar családi tulajdonban lévő, második generációs, folyamatosan fejlődő vállalkozás fő profilja a fémmegmunkálás. 2013-óta Győrben, 4500 m2-en, 2 üzemcsarnokban, professzionális környezetben szolgálja ki partnereit.

Társaságunk fő profilja a fémmegmunkálás, három tevékenységi területen:

  • Fémipari termékek gyártása – lakatosipari tevékenység,
  • Elektrosztatikus porestés, és
  • CNC Vágási, hajlítási eljárások: CNC Vízsugaras vágás, CNC Lézervágás és CNC Lángvágás, CNC Élhajlítás.

Erősségünk a rugalmasság, és komplexitás, ill. eltérő volumenű munkák elvégzése, szakembereink tapasztalata pedig garancia a magas minőségű termékek előállítására. Elkötelezettek vagyunk az innováció és a minőség tekintetében, folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat, gépparkunkat, ill. kollégáinkat, és természetesen minőségirányítási rendszerünket (ISO 9001:2015).

Referenciáink, évtizedes múltra visszatekintő partnerkapcsolataink is mutatják, hogy jól ismerjük és értjük ügyfeleink igényeit és érdekeit. Bízunk benne, hogy a több mint 30 éve megkezdett szakmai munkával, a folyamatos megújulással még sokáig állhatunk ügyfeleink szolgálatára.

Tisztelve a hagyományokat, - de elkötelezve a technológiai fejlődés iránt - a szakma meghatározó, még inkább elismert fémipari vállalkozásává kívánunk válni. Kezdetektől tagjai vagyunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, fontosnak tartjuk a szakmai érdekképviseletet. A Védjegyprogram, a kamarai ajánlás emeli cégünk presztízsét. A megbízható, kiválóan működő cégeket kereső ügyfelek számára ez biztosíték lehet.

 

Ferenczi Fémipari Kft. Ferenczi Fémipari Kft.
Ferenczi Katalin Mónika, Ferenczi Gábor
9028 Győr, Serfõzõdombi dûlõ 3.
www.ferenczifemipar.hu
3696517225

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png