Foglalkoztatás ösztönzése célú hitelprogram

Igényelhető hitelösszeg vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak mikrovállalkozásai esetében 1 millió - 20 millió Ft.

A Foglalkoztatás ösztönzése célú hitelprogram célja, a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó, a foglalkoztatást ösztönző beruházásokat megvalósító vállalkozások versenyképességének növelése a külső finanszírozáshoz való hozzáférésük javítása révén. A hitelprogram keretében kölcsönre jogosultak a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező, gazdaságilag potenciálisan életképes vállalkozások.

Igényelhető hitelösszeg vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak mikrovállalkozásai esetében minimum 1 millió - maximum 20 millió Ft.
A hitelprogram keretében legkésőbb 2021. június 30-ig lehet hitelkérelmet benyújtani.

A hitelprogram részletei: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-881-17-foglalkoztats-sztnzse-cl-hitelprogram-/#
Online tájékoztatón vehet részt a program részleteivel kapcsolatban 2021. április 14-én 9:55 órától, melynek programját és a regisztrációs lehetőséget itt találja: https://drive.google.com/file/d/1LK0AdTS3VcdCAVpK4BQLvUEh5iddo_jc/view?usp=sharing

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png