Forrás - Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon projekt

Szeptember végére már több mint 580 résztvevő elkezdte, közülük közel 220 fő be is fejezte az oktatásokat.

Támogatott vállalkozások indulnak a Forrás - Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektben.

Szeptember végére már több mint 580 résztvevő elkezdte, közülük közel 220 fő be is fejezte az oktatásokat. A résztvevők ezzel párhuzamosan dolgozzák ki üzleti tervüket, melyhez csoportos és egyéni tanácsadások keretében kapnak elméleti és gyakorlati támogatást. Ezek segítségével már 530 üzleti terv készül, illetve készült el. Az első vállalkozások, az elfogadott üzleti tervek alapján, még szeptember hónapban elindulnak.

30 év alatti korosztályban még vannak szabad helyek, nekik újabb kompetenciamérési alkalmat hirdetünk, számukra folyamatosan lehetőség van a kompetenciamérések írására!

A kompetenciamérési rendezvényekre október 8-tól kerül sor, melyekre szeptember 21-től lehet jelentkezni!

Jelenleg a lehetőség elsősorban a 30 év alattiak számára elérhető, mivel a 30 év felettiek esetében a kiajánlott szerződések száma megközelíti a keretszámokat.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a 3000000.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődők.

Ez az első lépés a programba kerüléshez, hogy egy komplex fejlesztési program elvégzése után vállalkozást alapítva igényelhessék a 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást a Magyar Államkincstártól.


A programról bővebb információ a www.3000000.hu   weboldalunkon, ahol még lehet jelentkezni, a szabad helyek függvényében.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png