FULL-SOPRON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

FULL-SOPRON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

Az üzemanyag-kereskedelemmel és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás 1997-es alapítása óta az Észak-nyugati régió stabil szereplője. A soproni, illetve kapuvári telephelyű Full-Sopron Kereskedelmi és Szolgaltató Kft. - mint márkaképviselet - a kezdetektől együttműködik az OMV Hungaria Kft.-vel. A lojalitás, a minőség- és ügyfélközpontú gondolkodásmód, illetve a folyamatos fejlődésre való törekvés a szervezetünk legfőbb irányelvei. Az OMV-vel fenntartott, megbízható régi kapcsolatunk, a bejegyzett kereskedői engedély és a megfelelő szállító járműpark lehetővé teszi, hogy az üzemanyagot közvetlenül a schwechati olajfinomítóból szállítsuk, ezzel is biztosítva partnereink jó minőségű üzemanyaggal való ellátását.

Nagy hangsúlyt helyezünk a pontos és biztonságos munkavégzésre, és az általunk szállított áru minőségének és mennyiségének megőrzésére. Tevékenységeink során folyamatosan törekedtünk és törekszünk arra, hogy járműparkunk minden tekintetben megfeleljen a kor műszaki követelményeinek. Járműveink a veszélyes áru szállításához szükséges minden biztonságtechnikai berendezéssel el vannak látva.

2018-ban sajnos váratlanul elhunyt a cégalapító tulajdonos, Bognár Csaba, így gyermekei vették át a vállalkozás irányítását. A generacióváltás egy új szemléletet, és megújult vezetőséget hozott a cég életébe.

A 2019-es év volt az első teljes üzleti év, mely teljes egészében az új vezetés irányítása alatt zajlott. Folyamatos fejlesztések, újitások mellett fő célunk az eddig felépített ügyfélkör megőrzése, bővítése.

,,Missziónk, hogy kiszámítható és magas minőségű energiaszolgáltatásunkkal egy példaértékű - környezetére
odafigyelő - etikus vállalkozást építsünk, ami őszinte és emberi léptékű cégként pozitív irányba fejleszti a kör-
nyezetet.”

FULL-SOPRON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT FULL-SOPRON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
CSAPÓ PÉTER
9330 Kapuvár, Ipartelepi út 8.
https://www.fullenergy.hu/hu
3696595251

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png