Fűzfa és Társa Kft.

Fűzfa és Társa Kft.

Cégünk a Fűzfa és Társa Kft. családi vállalkozásként 20 éve fémszerkezetek gyártásával foglalkozik Mosonmagyaróváron. Munkánk során legfontosabbnak a minőségi alapanyagok használatát és a gondos, precíz kivitelezést tartjuk: egyedileg méretre készített, fejlett technológiával támogatott termékeket biztosítunk Önnek. A minőség az egyedi tervezéssel kezdődik, és a pontos, precíz gyártással, majd szakértői, gondos telepítéssel végződik, amelyet évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink végeznek.

Lakossági kereskedelem:
Számíthat ránk terasz- és lépcsőkorlátok, kapuk, kerítések, kocsibeállók, előtetők teljeskörű kivitelezésénél. Legyen szó kovácsoltvas, alumínium, rozsdamentes acél vagy üveg termékekről. Segítünk a tervezésben, gyártunk, felületkezelünk, szerelünk , persze határidőre és garanciával!

Partnerkapcsolatok:
Évtizedek óta állunk partnereink rendelkezésére acélszerkezeti munkálatok teljeskörű kivitelezésében. Vállaljuk fém termelő- és tároló eszközök, állvány- és tartószerkezetek, taposórácsok, védőkorlátok, csarnokok gyártását a tervezéstől a kivitelezésig . Akár acél, alumínium vagy rozsdamentes alapanyagokból. Minősített EN ISO3834-2 (ISO90001) szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk, termékeinket jelenleg az EN1090-2 szerinti EXC2 kiviteli osztályig tudjuk gyártani.

 

Fûzfa és Társa Kft. Fûzfa és Társa Kft.
Takács Gergely
9200 Mosonmagyaróvár Juhar u. 8.
www.fuzfa.hu www.zaunalu.at
36202633638

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png