Gratulálunk a szakmai tanulmányi verseny továbbjutóinak!

Az induló versenyzők 34 százaléka 60 százalék fölötti eredményt ért el. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022 januárjában szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny területi előválogatóján 15 iskola képviseletében 443 versenyző indult, 41 szakmában. Ebben az évben is nagyszerű eredmények születtek. Az induló versenyzők 34 százaléka 60 százalék fölötti eredményt ért el. A továbbjutás az országosan elért eredmények rangsorolása alapján történt. A továbbjutók száma alapján az országos lista második helyét foglaljuk el a 62 fő továbbjutó versenyzővel, akik az indulók 14 százalékát teszik ki, Ők 10 iskolát képviselnek és 24 szakmát.

A versenyeredmények megtekinthetők a Szakma Sztár honlapján: https://szakmasztar.hu/szakmai-versenyek-valogatojaba-tovabbjutottak-3/

A versenyen résztvevő, amennyiben valamely versenytevékenység vagy annak önálló feladatrésze esetén eléri a megszerezhető pontok legalább 60%-át, akkor mentesül az adott versenytevékenységnek vagy feladatrésznek megfelelő írásbeli, interaktív, gyakorlati, központi gyakorlati vagy szóbeli vizsgatevékenység letétele, illetve annak önálló feladatrésze teljesítése alól, a szakképesítésenkénti versenyszabályzatokat figyelembe véve.

Azon versenyzők számára, akik a versenyszabályzat alapján elérték a 60%-os eredményt, a szakmai vizsga alóli felmentési igazolást az oktatási intézmények részére a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara március közepéig megküldi. A Szakma Sztár válogatóba továbbjutott versenyzők névsorát ITT olvashatja!

 

Gratulálunk minden résztvevőnek, felkészítő tanáraiknak és gyakorlati oktatóiknak!

A területi elődöntő lebonyolítása az Innovációs és Technológiai Minisztériummal kötött GFA-KA-ITM-8/2021/TK/21 számú támogatási szerződés keretében valósult meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png