Greenpack biciklis futárszolgálat Győr

Környékbeli termelők termékeit szállítják győri lakosok számára.

„Futárszolgálatunk 2019 elején indult, amely Győrben alternatívát kínál a hagyományos áruszállítással szemben. A kezdeményezés célja, hogy a megrendelők igényeire gyorsan reagálva, környezettudatos módon, biciklivel, költséghatékonyan kézbesítsük csomagjaikat.

Munkafolyamatunkban kiemelkedően fontos a gyors reagálás, hiszen a felgyorsult igényekhez alkalmazkodva ez piaci előnyt jelent számunkra. A Greenpack biciklis futárszolgálat cégek és magányszemélyek megrendeléseit egyarát kézbesíti, a leadott rendelést követő pár órán belül. Legyen szó akár fogászati kellékekről vagy éppen egy szál virágról, amelyet időben fontos a címzettnek kézbesíteni.”

Helyit helybe!

„Az elmúlt hónapok rendkívüli eseményei merőben megváltoztatták a piaci lehetőségeket és a szereplők igényeit. Komplett ágazatok kerültek parkoló pályára, a lakosság fogyasztása pedig radikálisan átalakult. Úgy hisszük, hogy a válságot követő kilábalás kulcsa a hazai termékek fogyasztásának előnyben részesítése.

Környékbeli termelők termékeit szállítjuk győri lakosok asztalára. Helyit helybe visszük, hiszen tudjuk, hogy ezzel kettős célhoz járulhatunk hozzá. Egyrészt hazai termelők termékeit juttatjuk helyi fogyasztókhoz, másrészt pedig lehetőséget kínálunk az otthon maradásra! Legyen szó első osztályú füstölt áruról, házi szörpről vagy éppen kistermelői mézről. Maradj otthon és a Greenpack helybe viszi a helyi terméket.”

HozdL Győr

„Futárszolgálatunk márciusban csatlakozott a budapesti ViddL startup csapatához, akik a kialakult helyzetre azonnal reagálva létrehoztak egy online bevásárlási szolgáltatást, ez a HozdL. Így Győr városában is elérhető a gyors reagálással működő bevásárlás szolgáltatás, amely házhoz viszi az egyénileg leadott bevásárlási igényeket.”

A Greenpack biciklis futárszolgálat Győr Facebook-oldala ide kattintva érhető el.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png