Gyakorlati megoldások, szakértőtől az energetikai fórumon

Energiaválság és arra adott vállalati válaszok címmel szerveztünk energetikai fórumot október 24-én. A programon az MVM szakértőjétől kaphattak megoldási javaslatokat a résztvevők. 

Energiaválság és arra adott vállalati válaszok címmel szervezett energetikai fórumot október 24-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata és Kézműipari Tagozata az energiaárak drasztikus emelkedése miatt nehéz helyzetbe került vállalkozások képviselői számára.
Az eseményen Pénzes László, az Ipari Tagozat elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Szoboszlai Beáta, az MVM Zrt. vezető közgazdásza tartott előadást Az MVM energetikai megoldásai a növekvő energiaárak elleni küzdelemben címmel.
A szakember bemutatta azokat a makrogazdasági folyamatokat, amelyek befolyásolták az elmúlt hónapokban az energiaárak alakulását, és felvázolta a közeljövőre vonatkozó lehetséges forgatókönyveket. Bemutatta az MVM programjait, melyek a KKV-szektor energia kitettségének mérséklését támogatják, akár az energiafelhasználás csökkentésén akár a saját megújuló energiatermelési megoldások alkalmazásán keresztül.


Szoboszlai Beáta, az MVM Zrt. vezető közgazdásza.


Az MVM szakértői állnak a vállalkozások rendelkezésére, legyen szó napelemek telepítésének teljes körű lebonyolításáról, világításkorszerűsítésről vagy egyéb, egyedi megoldások kidolgozásáról, és azok finanszírozási lehetőségeinek megteremtéséről.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png