Gyakorlatorientált, kétnapos tréningeket indít a Széchenyi-egyetem

A Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus Kompetencia Központ gyakorlatorientált, kétnapos tréningeket indít vállalati szakembereknek, vezetőknek.

A Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus Kompetencia Központ elindítja gyakorlatorientált, kétnapos tréningjeit, amelyeket a menedzsment technikák és képességek fejlesztése iránt érdeklődő vállalati szakembereknek, fejlesztőknek és vezetőknek ajánlunk.
A képzéseket sokéves gyakorlattal rendelkező külsős, vállalati trénerek, valamint az egyetem vállalati képzésekben és tanácsadói tevékenységekben jártas oktatói tartják. A cél, hogy a résztvevők a tréningek során elsajátított ismereteket azonnal tudják alkalmazni a munkakörükben és észrevehető hatékonyság javulást tudjanak elérni.
A képzéseket abban a szellemben tartják, hogy a tréningekbe befektető szakemberek a képzést követően innovatívabbak legyenek és növelni tudják kutatás-fejlesztési aktivitásaikat. A győri Területi Innovációs Platform keretei között szervezett egyéb rendezvényekkel és eseményekkel pedig további együttműködési lehetőségeket kínálnak a résztvevők számára egy valódi tudásközösség létrehozása érdekében.

Jelen tájékoztatással az alábbi kettő, Egyetemünk Menedzsment Campus épületében 2022. februárban induló képzésre szeretnénk felhívni a figyelmüket:
Probléma-feltárás a Design Thinking módszertana és agilis alapelvek alapján
Kreatív probléma-megoldás a Design Thinking módszertana és agilitás alapelvei segítségével

 A képzésekről bővebb információt a fenti címekre kattintva és az alábbi weboldalunkon találnak:
https://mc.sze.hu/mc-akademia

Bővebb tájékoztatást a képzésekkel kapcsolatosan a tilai.janka##kukac##sze.hu vagy az mc##kukac##sze.hu e-mail címen kérhetnek.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png