Gyermekeken segítettek a női vállalkozók Győrben

A megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja célkitűzéseinek megfelelően figyelmet fordít a rászorulók támogatására.

„Évente többször szervezünk gyűjtést, mert fontos, hogy ne csak karácsonykor jótékonykodjunk." – mondta el az átadó kapcsán a Női Vállalkozók Klubjának elnökségi tagja, Horváthné Borsodi Mónika.

 

"Mi nők nem csak vállalkozásokat irányítunk vagy képviselünk, hanem elsősorban lányok, anyák, nagyszülők vagyunk, érzékenyen a gyermekek gondjai iránt. Minden évben rendszeresen, több alkalommal támogatjuk a rászorulókat, adományokat juttatunk el iskoláknak, hátrányos helyzetűeknek. Idén ebben a tavaszi időszakban a gyermekvédelmi központra esett a választásunk."

 

A megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja célkitűzéseinek megfelelően figyelmet fordít a rászorulók támogatására. Ezért és húsvét apropóján gyűjtést szerveztek a Megyei Gyermekvédelmi Központ számára. Az adományokat szerdán adták át a szervezet Vasvári Pál utca 1. szám alatti központjában.

 

Előzetesen megkérdezték az intézmény vezetőit, köztük Bojtosné Tripolszki Margitot, hogy mire lenne szüksége a gyermekeknek, és ennek megfelelően gyűjtöttek adományt tagjaik. Volt, aki maga vásárolta meg a terméket, volt aki olyan eszközzel segített, ami megtalálható a vállalkozás tevékenységi körében. A kicsiknek pelenkát, ágyneműt, törülközőket adtak, és persze írószereket, játékokat, „anélkül nem megyünk gyermekekhez" – tette hozzá a gyűjtés szervezője.

Volt kamarai tag, aki tartós élelmiszerrel támogatott, a bősárkányi Hipp Kft. például babaételeket állít elő, így ők ebből adtak át egy jelentős mennyiséget. A központnak vannak idősebb, 18 év feletti segítettjei is, nekik például konyhai eszközökkel, gépekkel könnyítették meg az életüket.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png