Győri Oxford Kft.

Győri Oxford Kft.

Oxford Nyelviskola – cégismertető A gyõri székhelyű Oxford Nyelviskola a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által „Ajánlott és minősített nyelviskola”, és GYMSMKIK „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás”. 31 éves cégünk egy komplex szolgáltatásokat nyújtó felnőttképzési intézmény, akkreditált győri és pápai nyelvvizsgahely, és Digitális Jólét Pont. Tanfolyamaink legnagyobb része online vagy jelenléti oktatással zajló vállalati tanfolyam, de többségében egyéni illetve kis csoportos lakossági képzéseket is szervezünk, illetve egyedi képzési igényeket is kielégítünk.

Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a minõségi oktatásra és a személyes odafigyelésre. 2000 óta veszünk részt az Magyar Honvédség nyelvi képzésében és rendszeresen indulunk ingyenes képzéseket kínáló pályázatokon, melyek lakossági ügyfeleink és partnereink körében is igen népszerűek. Az évek során a katonák képzésén túl a rendõrségi tanfolyamokon, a munkanélkülieken, határőrökön, építész hallgatókon, mozgáskorlátozottakon, megváltozott munkaképességűeken, VPOP-n keresztül a Diplomamentősökig sokféle képzési igényt elégítünk és elégítettünk ki. Idegennyelvi képzéseket 15 nyelven indítunk (angol, német, francia, spanyol, olasz, magyar, szlovák, orosz, román, holland, arab, lengyel, szerb, cseh, kínai), de az általános, - üzleti és szaknyelv mellett, igény szerint az idegen nyelv közvetítő nyelvvel történõ oktatására is lehetőség van.

További tevékenységi területeink az informatikai és egyéb képzések, nyelvvizsgáztatás, fordítás, tolmácsolás, többnyelvű weblap tartalmak létrehozása, idegennyelvű filmnarráció készítése. (https://oxfordnyelviskola-gyor.hu/rolunk)

Ingyenes próbanyelvvizsgák biztosításával részt veszünk partnerintézményeink tanulóinak nyelvvizsgára történő felkészítésének segítésében. Tanáraikat pedig felkészítő anyagokkal látjuk el, és évente többször ingyenesen vehetnek részt a tanár továbbképzéseinken továbbá vizsgáztató képzéseinken. Cégünk 2020-tól az új Fktv. szerint engedélyezett, illetve bejelentett képzőként működik, így megfelelünk a pályázati előírásoknak, ugyanakkor egyszerűbbé vált a vállalati szektorban folyó képzéseink adminisztrációja.

 

Gyõri Oxford Kft.
Olgyay Beatrix
9024 Győr Mónus I. u 47-49.
beatrix.olgyay@gmail.com
36204434552

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png