Győrt meghatározó vállalkozások a Széchenyi Open Art Night programján

Győr, az iparral (sz)épülő város – kamarai tematikával folytatódik a Széchenyi Open Art Night monumentális művészeti tárlat.

Győr idén ünnepli királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. Mint ismert, ebből az alkalomból a Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át, az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak: a Széchenyi Open Art Night keretében homlokzatokra kivetítve, monumentális méretekben mutatják meg a város értékeit, szépségeit.
A kiállítás 5. tematikája kamaránk szemüvegén keresztül mutatja be a várost. A "Győr, az iparral (sz)épülő város" című vetítésben feltűnnek a város gazdaságát meghatározó vállalkozások, a kamarai közösség számos önkéntes tagja is.

Az októberi tárlat megnyitóját kamaránk székházában tartottuk 2021. október 4-én, ezen alkalomból a vetítést egy pódiumbeszélgetéssel tettük teljessé: Pintér-Péntek Imre kamaraelnök vezetésével Hetzmann Béla, a Rába Nyrt. vezérigazgatója, Szekeres István, a MIB Invest Group Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Baranyi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora, Németh Kinga, az Audi Hungária Kft. személyügyért és szervezetért felelős igazgatója és dr. Havasi Ferenc, a Nemak Győr Kft. ügyvezető igazgatója olyan témákról gondolkoztak, mint a Covid-járvány elleni harc, a hazai munkavállalás vonzóvá tétele a fiatal szakemberek számára, a pozsonyi és a bécsi gazdasági teljesítmény kulcsa.


Fotó:
Orosz Sándor

A "Győr, az iparral (sz)épülő város" október 4-étől megtekinthető a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, a Karmelita templomnál és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnál lévő kivetítőkön minden nap 19:30-tól.

Tekintse meg a megnyitó ünnepségen készült képgalériánkat!
Fotók: Orosz Sándor

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png