HD System Natural Faipari Kft.

HD System Natural Faipari Kft.

A HD System Natural Faipari Kft. 100 %-ban magyar tulajdonban működő építőipari vállalkozás. A Cég megbízhatóságának alapját, mint tulajdonosként és egyben ügyvezetőként többéves tapasztalatom, illetve szakmai elkötelezettségem képezi, mely legalább 20 éve kezdődött egy könnyűszerkezetes házakat gyártó cégnél. 2011-ben betársultam egy építőipari vállalkozáshoz a meglévő tulajdonosok mellé. A vállalkozás folyamatos fejlődése és a piac igényeit tekintve 2018-ban saját vállalkozást alapítottam, a már meglévő mellett, hogy a megnövekedett piaci igényeket ki tudjam elégíteni.

Vállalkozásom fő tevékenységei: könnyűszerkezetes lakóépületek gyártása nagypanelos kivitelben, generálkivitelezés, szerkezetépítés és épületfelújítás, valamint a könnyűszerkezetes lakóépület gyártása során használt főbb építőanyagok kereskedelme, mint pl szárított, rétegragasztott, hossztoldott épületfa, OSB.

Cégünk ÉMI minősítéssel is rendelkezik. Jelenleg 13 fő alkalmazottal és több alvállalkozóval folytatom a tevékenységem. A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek az építőipar valamennyi részterületére kiterjednek. Sikeres és jól működő kapcsolatom van Önkormányzatokkal, alvállalkozókkal és beszállítókkal. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, nagy hangsúlyt fektetek a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is. Így garantálom, hogy tevékenységem minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg. Célom a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása és növelése mellett a tevékenységi és megrendelési kör további bővítése.

Nálam a középpontban a megbízó áll, törekvésem, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek. Fontos a kölcsönös jó kapcsolat kialakítása, annak ápolása a beszállítókkal, mely eredményeként biztosított lesz a cég színvonalas munkájában fontos szerepet betöltő jó és egyenletes minőségű anyagok szállítása

 

HD System Natural Faipari Kft. HD System Natural Faipari Kft.
Horváth Szabolcs
9322 Rábatamási Hrsz.:030/14
https://hdsystem.hu/
36308561706

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png