Hegykőn inspirálódtak a Nyugati Kapu Klub tagjai

Az értékteremtő beszélgetések és szakmai programok eredménye a klub folyamatosan növekvő taglétszáma.

4L4A6429.jpg

Hegykőn tartotta legutóbbi találkozóját a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub. A május 30-i esemény fő témája a település turizmusa volt. A vállalkozások képviselőit Szigeti István polgármester fogadta és köszöntötte, aki beszédében Hegykő tavasztól őszig tartó programsorozatát méltatta. Kiemelte, hogy minden egyes program során a helyi termelőkre és szolgáltatókra fókuszálnak és az ő együttműködésükkel hoznak létre olyan programokat, amelyek a szórakoztatás mellett művészi és kulturális értékeket közvetítenek.
Ezt követően az esemény házigazdája, Tislér Diána természetvédelmi mérnök és túravezető, ÖKOtúrák a Fertő-tájon címmel tartott előadása következett,  amely egyben volt hasznos és inspiráló a résztvevők számára. A Mariska Néni háza – Turisztikai Információs Ponton tartott előadás mellett kézműves termékek kóstolójára is sor került.
A program zárásaként a helyi termálfürdő látogatására került sor, ahol Radovits Tibor, a fürdőt üzemeltető Sá-Ra Kft. ügyvezetője fogadta a klubtagokat. A résztvevők megismerkedhettek a fürdő történetével, működtetésével és fejlesztési teveivel, de betekintést nyerhettek Fertő-táj egyetlen négycsillagos szállodájába is.

A találkozó  során a klubtagok valódi életképek és inspiráló történeteken keresztül tudtak olyan információkhoz jutni, amely ösztönző hatással bírhat a vállalkozói életükre.
 

A Nyugati Kapu Klub továbbra is fenntartja hírnevét, mint egy olyan üzleti közösség, ahol vállalkozások képviselői találkozhatnak, inspirálódhatnak és egymást támogathatják.
Csatlakozzon Ön is a térség üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!


Következő találkozó:

A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje és, hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A részvétel külön egyeztetést igényel!
A havi rendszerességű találkozók különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatottak működni.
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!
Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png