Hitelesség és siker az online világban

Görög Ibolya előadása "Online protokoll és a találkozás protokollja járvány idején" címmel.

OnlineProtokoll


Időpont: 2020. november 27. (péntek) 10.00–11.30
Helyszín: Online – Microsoft Teams alkalmazáson keresztül

A Covid-19 okozta pandémia új helyzetet teremt mindenki számára. A konferenciák, workshopok és gyakran az üzleti tárgyalások is a digitális térben zajlanak, mindez új kihívások elé állít mindenkit. Az új helyzet sikeres kezeléséhez nyújt segítséget a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett előadás, amelyen az ország egyik legjobb és legelismertebb protokoll szaktanácsadójától tanulhatják meg a részrvevők, hogyan legyenek sikeresek és hitelesek az online térben, illetve mire figyeljenek a személyes találkozások alkalmával. Tanácsokat kapnak a home office munkamenethez is.

Előadónk: Görög Ibolya protokollszakértő

Görög Ibolya 1987-től 1999-ig a Parlamentben működő Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke volt. 1999 óta egyetemeken oktat és vállalkozásokat segít az európaiság útján, öt könyve jelent meg.

Az előadás témái:

  1. Az európaiságról
  2. A találkozás protokollja járvány idején
  3. Köszönés, tegezés, magázás
  4. A home office-ban végzett munka hitelessége: a vokalitás (telefon) és a nonverbális jelek (vizuális kapcsolat): testbeszéd, öltözködés
  5. A videókonferenciákról


A rendezvényre jelentkezők az előadás kezdete előtt egy órával – a regisztrációkor megadott email címre –kapják meg a belépéshez szükséges linket!

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2020. november 25-ig jelezze a következő linken: JELENTKEZÉS

További információért forduljanak Tóth Anitához a +76/501-508-as telefonszámon, vagy a toth.anita@bkmkik.hu e-mail címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png