Horváth Ferenc e.v.

Horváth Ferenc e.v.

Horváth Bau 2002 Építőipari Vállalkozás - A jövőt építjük!

Horváth Ferenc vagyok. 2002-ben végeztem a Gábor László Építő- és Faipari Szakközépiskolában kőműves szakon. 2012-ben letettem a mestervizsgát és 2013-ban felelős műszaki vezetői jogosultságra tettem szert. Mivel édesapám is kőművesmester volt, már gyermekkoromban magamba szívtam a szakma csínját. Szakmám elvégzése után szinte azonnal elkezdtem a vállalkozásomat, ami mára 9 fős vállalkozássá nőtt.

A 20 éves tapasztalatból merítve mindig az igényeket kielégítő legkorszerűbb és leggazdaságosabb építési módokat kínáljuk, kitűnő minőségben, versenyképes áron, pontos teljesítési határidők mellett. Fontosnak tartom, hogy személyesen is részt vegyek a munkafolyamatokban, a követhető kivitelezés híve vagyok, olyan ütemtervvel dolgozunk, amelyek a megrendelők számára is átláthatóak így figyelmemmel követhetik az építkezés fázisait. A kivitelezési munkákat pedig olyan szakemberek végzik, akiknek többéves elméleti és szakmai tapasztalatuk van.

Kimondottan büszkék vagyunk arra, hogy több megrendelőnkkel és partnerünkkel a vállalat alakulása óta folyamatos és jó kapcsolatban vagyunk. Számunkra ez az a visszacsatolás mely igazolja, hogy a piaci elvárásoknak kihívásoknak megfelelően végezzük a munkánkat mind a minőség, mind az ár tekintetében. Megbízható és minőségi munkák bizonyítja, hogy lakó és társasházak, oktatási, - egészségügyi és ipari épületek kivitelezésének részesei voltunk.

 

Horváth Ferenc e.v. Horváth Ferenc e.v.
Horváth Nikolett
9353 Szárföld, Erdély utca 1/B
https://www.horvathbau.hu/hu
36302350199

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png