HR Klub

A HR Klub a humán erőforrással, és a HR területtel összefüggő vállalati kommunikációval, menedzsmenttel kapcsolatos aktuális tudást közvetítő fórum.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara egyik célja és feladata, hogy a gazdasági élet különböző területein dolgozó szakembereknek friss, aktuális híreket, naprakész információkat juttasson el.

A HR Klub a humán erőforrással, vagyis a munkáját végző emberrel, továbbá a HR területtel szorosan összefüggő vállalati kommunikációval, menedzsmenttel kapcsolatos aktuális, friss tudást közvetítő és tapasztalatokat megosztó fórum. Célcsoportja cégvezetők, munkaügyi vezetők, emberi erőforrás szakemberek, szervezeti menedzserek, menedzser asszisztensek, a munkaerő kiválasztással foglalkozó cégek vezetői, munkatársai. Az évente rendszerint tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő két konferencia mindazok számára nyitott, akiket érdekel a HR területe és ötleteikkel a szakmai kör munkáját segíteni tudják.

Az előadók a régió és az ország kiváló szakemberei, akik előadás, world café, work shop és más módokon adnak át ismereteket, valamint segítik az ismeretek megosztását.

A 2006 óta sikeresen működő HR Klub vezetője Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára.

Kapcsolat:

Kiczenkó Mária »»»
Térségi titkár, irodavezető
+36 96 579-211
+36 20 343-5902
kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.huKamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png