ILIES VIOREL TEOFIL EV

ILIES VIOREL TEOFIL EV

A www.profirendezveny.com zászlaja alatt, már tíz éve viszünk mosolyt és boldogságot az emberek életébe idehaza és külföldön gyermekprogramjainkkal.

Speciális gyermekprogramokat kivitelezünk születésnapokon, fesztiválokon, céges rendezvényeken és nem utolsósorban Mikulás rendezvényeken.

Szlogenünk: „zseniálisan maximálisat „. Ez a mozgató rugónk minden tevékenységünkben és minden rendezvényen. Amire büszék vagyunk, hogy országosan egyedülállóan 6 saját gyermek show műsorunk van, ami a stílusával, hangulatával és felépítésével új trendet visz a gyermek-
programok világába.

Győrben sokan ismerhetnek minket a barokk fesztiválról ahol élőszobrokként már lassan 10 éve mindig meghívnak minket, hogy szórakoztassuk a közönséget és színes színfolt legyünk a fesztiválon. Tíz év alatt az ország legnagyobb cégeinek dolgoztunk, úgy mint Vodafone, T-mobil, Red Bull, Mol, Tesco, stb.

Győr-Moson-Sopron megyében pedig a következő cégekkel vagyunk több éve szoros kapcsolatban és rendezvényeiken folyamatosan fellépünk: Audi, Nemak, Federál Mogul, Alprosys, IGM, Lejer, Edag, Győri fesztivál központ stb. Folyamatosan képződünk és építjük a kapcsolatainkat, a csapatunk létszáma is egyre bővűl, ennek köszönhetően évente körülbelül 150-200 rendezvényt sikerül kivitelezni.

 

ILIES VIOREL TEOFIL EV ILIES VIOREL TEOFIL EV
ILIES VIOREL TEOFIL
9022 Győr Batthyányi Tér 9 2/10 Levelezési cím: 9022 Győr Kiss Jámos 18 1/1
https://profirendezveny.com és https://eloszobor.com
36706382649

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png