In memoriam Szücs Róbert Zoltán

Megrendülten tudatjuk, hogy kamarai küldöttünk, Szücs Róbert Zoltán életének 58. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Szücs Róbert Zoltán 202230.jpg

 

Megrendülten tudatjuk, hogy kamarai küldöttünk, Szücs Róbert Zoltán 2024. március 17-én, életének 58. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Temetése 2024. március 28-án (csütörtökön) 14:00-kor lesz Mosonmagyaróváron, a Feketeerdei úti temetőben.

Szücs Róbert Zoltán vállalkozásával közel 24 évvel ezelőtt lépett be az önkéntes kamarai tagok közé, 2016 óta két cikluson át volt kamarai küldött. 
A FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. társtulajdonosaként a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatában és a Mosonmagyaróvári Térség elnökségi tagjaként vett részt kamaránk üzleti közösségének munkájában. 

A kamarai fórumokon és munkahelyén is fontosnak tartotta a szakképzés támogatását, szakmai vizsgák vizsgabizottsági tagjaként is segítette a szakemberképzést.  Idén 30-éves cégük duális képzési hely,  amely 2010-ben és 2014-ben is elnyerte a Kamarai Szakképzési Díjat.  2016-2023 között minden évben sikeresen pályáztak és elnyerték a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" minősítő védjegyet.

Munkatársai, családja, üzleti partnerei nagy munkabírású, jó humorú emberként emlegetik és azt mondják róla, hogy "elképesztően precíz”, emberséges személyiség volt.

Kamaránk üzleti közössége is megrendült hirtelen elvesztésén, mi is a kiváló szakemberre, a pozitív kisugárzású, jókedélyű társasági emberre fogunk tisztelettel és szeretettel emlékezni.
Szücs Róbert Zoltán személyében kiváló vállalkozót, kamarai tisztségviselőt vesztettünk el.
Emlékét tisztelettel megőrizzük!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png