Indulnak a gyakorlati oktatói képzések

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020. július, augusztus hónapban képzési és vizsgadíjában támogatott kamarai gyakorlati oktatói képzést szervez az iskolai rendszerű szakképzésben gyakorlati képzést folytató szervezetek oktatói számára.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2019. szeptember 1-jétől csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek foglalkozhatnak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli (külső) gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

A kamarai gyakorlati oktatói képzésre és vizsgára az bocsátható, aki rendelkezik

  • az előírt szakmai képesítéssel és
  • az adott szakképesítés területén 5 év szakmai gyakorlattal, és azt 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással vagy vállalkozói igazolvánnyal, vagy a nyilvántartásba vételt tanúsító igazolással, az ügyfélkapu rendszerből lehívott adatokkal, vagy cégkivonattal hitelt érdemlően igazolja; külföldi jelentkező esetében magyar nyelvre lefordított, hitelesített igazolás fogadható el.

A képzés 50 órás, 25 óra elmélet és 25 óra tréning, melyben segítséget kapnak a fiatal generációkkal való bánáshoz és a képzéssel kapcsolatos iratokban, feladatokban való eligazodáshoz, segít a gyakorlati oktatói munka során felmerülő kihívások kezelésében.

A képzést követő vizsga sikeres teljesítése után megkapják a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hivatalos tanúsítványát a kamarai gyakorlati oktatói végzettségről.

A képzéshez a GYMSM KIK támogatást nyújt, így csak egy 20%-os önrészt (18.000 Ft + ÁFA) kell a jelentkezőnek (vagy munkáltatójának) befizetnie a kamaránál.

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

A jelentkezéssel, a képzések megvalósulásával kapcsolatos kérdéseit felteheti munkatársunknak az alábbi elérhetőségeken:

Eőry-Reuter Petra  »»»
Képzési referens
+36 96 520-215
+36 20 277-7731
mesterkepzes##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök