Indulnak a gyakorlati oktatói képzések

A képzést az iskolai rendszerű szakképzésben gyakorlati képzést folytató szervezetek oktatói számára szervezik.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2019. szeptember 1-jétől csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek foglalkozhatnak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli (külső) gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

A kamarai gyakorlati oktatói képzésre és vizsgára az bocsátható, aki rendelkezik

  • az előírt szakmai képesítéssel és
  • az adott szakképesítés területén 5 év szakmai gyakorlattal, és azt 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással vagy vállalkozói igazolvánnyal, vagy a nyilvántartásba vételt tanúsító igazolással, az ügyfélkapu rendszerből lehívott adatokkal, vagy cégkivonattal hitelt érdemlően igazolja; külföldi jelentkező esetében magyar nyelvre lefordított, hitelesített igazolás fogadható el.

A képzés 50 órás, 25 óra elmélet és 25 óra tréning, melyben segítséget kapnak a fiatal generációkkal való bánáshoz és a képzéssel kapcsolatos iratokban, feladatokban való eligazodáshoz, segít a gyakorlati oktatói munka során felmerülő kihívások kezelésében.

A képzést követő vizsga sikeres teljesítése után megkapják a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hivatalos tanúsítványát a kamarai gyakorlati oktatói végzettségről.

A képzéshez a GYMSM KIK támogatást nyújt, így csak egy 20%-os önrészt (18.000 Ft + ÁFA) kell a jelentkezőnek (vagy munkáltatójának) befizetnie a kamaránál.

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

A jelentkezéssel, a képzések megvalósulásával kapcsolatos kérdéseit felteheti munkatársunknak az alábbi elérhetőségeken:

Eőry-Reuter Petra  »»»
Képzési referens
+36 96 520-215
+36 20 277-7731
mesterkepzes##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png