Infoartnet Kft.

Infoartnet Kft.

Múltunk jelenthet megbízhatóságot, rugalmasságot, kitartást, de elsősorban a töretlen technológiai fejlődésünkre vagyunk büszkék, hiszen ez az, ami kiemelhet egy IT céget a
többi közül.

Mi hiszünk abban, hogy olyan termékeket alkotunk és fejlesztünk, amik hiányt pótolnak, és azokat, akik a termékeinket használják nem a marketingszöveg csábított el, hanem a lehetőséget látták a termékünkben. Partnereinkre hosszú távon számítunk és tudjuk, hogy ők is ebben érdekeltek, ezért a fejlődés elvárássá vált.

Ma önkormányzatok, felsőoktatási intézmények, kkv-k, sőt nagyvállalatok tanácsadó és fejlesztő partnereként, speciális, átfogó informatikai és marketingszolgáltatásokat végzünk.

MOB, Széchenyi István Egyetem, LEIER Hungária Kft., Soproni Egyetem, Neumann János Egyetem, Győr-Megyei Jogú Város Önkormányzata, Rábalux, Piktor, Számalk, IBM- csak pár név a már velünk dolgozó cégekből, akikre nagyon büszkék vagyunk.

A saját rendszerét mindenki dicséri, mi azt szeretjük, ha azok dicsérik, akik használják nap mint nap. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a portálrendszer maga bizonyítson vagy más mondjon véleményt róla. Ez volt az egyik indok a SEOsiker (www.seosiker.hu) weboldal elemző rendszer fejlesztésére is, hogy objektív szempontok alapján tudjuk összemérni magunkat a versenytársakkal.

Portálrendszerünket az IBM is minősítette, illetve az a több százezer felhasználó, aki nap mint nap használja rendszerünket. Mi az ő véleményüket tartjuk értéknek, és ezek mentén fejlesztjük minden nap rendszereinket.

 

Infoartnet Kft. Infoartnet Kft.
Éles László
9025 Győr, Somos u. 1.
https://infoartnet.hu
3696415799

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png