Iparági kérdőív a Nemzeti Fenntartható Építésgazdasági Stratégiához

Az ITM és az építésgazdasági szakmai szervezetek közös kérdőíve az építésgazdasági szakmai szereplők számára.

Tisztelt Válaszadó!

A Nemzeti Fenntartható Építésgazdasági Stratégiához kapcsolódó adatfelvétel az Innovációs és Technológiai Minisztérium Építésgazdaságért, Infrastrukturális Környezetért és Fenntarthatóságért felelős Államtitkársága által végrehajtott, az építésgazdasági szereplők körülményeinek feltárására irányuló felmérés. A kérdőív készítésébe bevontuk az építőipari kamarákat, érdekképviseleteket és szakmai szervezeteket, a kérdések összeállítása során beépítettük a tőlük érkezett javaslatokat, észrevételeket.

A kérdőív szorosan kapcsolódik a kidolgozás alatt álló Nemzeti Fenntartható Építésgazdasági Stratégia 2020-2025 anyaghoz, a beérkezett válaszok elemzésének eredménye hozzájárul majd a Stratégia véglegesítéséhez.

A válaszadás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül készülnek belőle publikációk. A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásait maradéktalanul betartjuk. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban kezeljük.

A kérdőívet ITT érheti el!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png