Ipari Tagozat elnökének köszöntője

Az Ipari Tagozat elnöke, Pénzes László köszönti a vállalkozásokat.

Tisztelt Vállalkozásvezető, Kedves Hölgyem, Uram!

2020 őszén a kamarai választások jegyében új elnökséget választott a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata.

A küldöttek által megválasztott elnökként, örömmel mutatom be Önnek a szakosztály elnököket, és az elnökségi tagokat, akik így együttesen alkotják az Ipari Tagozat elnökségét és képviselik a vállalkozásokat, az Önét is.

Elnökként feltett szándékom, hogy a kamarát közelebb vigyük a vállalkozásokhoz, ezt a célt szolgálja ez a fényképes tabló.

Rendkívüli időket élünk, a világjárvány hatással van gazdasági, társadalmi és privát életünkre is. Ezért arra kérem és bíztatom Önt, ha bármilyen kérdése vagy véleménye van Önnek a meghozott vagy tervezett gazdasági intézkedésekkel kapcsolatban, keressen bennünket, mondja el nekünk, hogy valóban képviselhessük a vállalkozások érdekeit.

Szeretném a kamara közvetítő erejét is felajánlani Önnek. Csakúgy, mint eddig, a jövőben is azon leszünk, hogy hasznos információkkal lássuk el Önt, legyen szó jogszabályváltozásról, szakmai konferenciáról vagy továbbképzésről. Figyelje a honlapunkat, kövesse az eseményeket, vegyen részt a tagozatunk által szervezett rendezvényeken.

Végezetül pedig vallom, hogy a kamarát remek vállalkozások alkotják, amiket kitűnő emberek vezetnek. Legyen aktív tagja ennek a nagyszerű közösségnek, ismerjen meg új embereket, jöjjön közénk!

Ezen gondolatok jegyében kívánok Önnek mindenekelőtt jó egészséget, és gazdasági sikereket!

Pénzes László
Ipari Tagozat elnöke

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png