Ismét Népi Iparművészeti Zsűrizés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is helyet ad a Hagyományok Háza által meghirdetett Népi Iparművészeti Zsűrizésnek, amely 2020. október 20-án kerül megrendezésre.

A Győr- Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  Kézműipari Tagozatata 2020-ban ismét megszervezi a Népi Iparművészeti Zsűrizést Győrben. Idén is lehetőséget kap a hímzés, fafaragás, csont, szaru, népi ékszer, gyöngy, viseletbaba, és más színvonalas alkotások bemutatása, minősítése is.

 

A zsűrizés időpontja: 2020. október 20. 08:00

A zsűrizés helyszíne: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (III. emelet, 314-es terem)

 

Fontos tudnivaló, hogy a pályázati adatlapot, vagy minősítési kérelmet Budapestre, a Hagyományok Háza postacímére kell eljuttatni, azonban a zsűrilapon fel kell tüntetni, hogy a zsűrizés helyszíne: Győr!

A minősítésre, zsűrizésre beadott alkotásokért, illetve tárgycsoportért, garnitúráért, tárgy-együttesért egységesen 1500 Ft igazgatási szolgáltatási díjat (zsűri díjat) szükséges befizetni.

Fontos! A közleményben a következőt tüntessék fel: „zsűridíj”.

 

A pénzösszeget a Hagyományok Háza által kibocsátott sárga befizetési postautalványon vagy átutalással lehet eljuttatni a következő számlaszámra: 10032000-01739716-00000000. A kérelemhez a postai utalvány tömbszelvényének eredeti példányának fénymásolatát vagy az átutalásról szóló banki bizonylatot vagy igazolást is csatolni kell, amelyet az adatlappal együtt kell benyújtani.

 

Kérelmek leadásának határideje: 2020. október 7.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök