Itt a 100 legnagyobb cég a megyében

Előadásokkal egybekötött sajtótájékoztatón mutattuk be a 2022-es Presztízs TOP100 magazint. Nézze vissza YouTube csatornánkon!

Megjelent a Presztízs TOP100 magazin 2022-es száma. A megye 100 legnagyobb vállalkozását felvonultató kiadvány a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Kisalföld napilap gondozásában, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó-és Vámigazgatóságának közreműködésével jelenik meg évről évre, az adóhatóság megyei szervezete az értékesítés nettó árbevétele és a foglalkoztatási adatok alapján rendezi sorba a cégeket. A magazin betekintést ad a megye éves gazdasági folyamataiba és az azt leginkább meghatározó vállalatok teljesítményébe.
 
A magazint Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke és Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője mutatta be 2022. december 16-án, sajtótájékoztató keretében. 
 
A sajtótájékoztatót összegző előadások tették teljessé: dr. Horváth Szabolcs, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó-és Vámigazgatóságának igazgatója emelte ki a kiadványból a legfontosabb, legérdekesebb mutatókat, majd az idén 150 éves GYSEV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Kövesdi Szilárd és kamaránk társelnöke, az MIB Invest Group Kft. ügyvezetője, Szekeres István értékelték a 2022-es évet.
 
A GYSEV Zrt.-t alaptásának 150. évfordulója alkalmából köszöntötte Pintér-Péntek Imre és Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, elismerő oklevelet adtak át a jeles alkalomból.
 
A Presztízs TOP100 magazint bemutató sajtótájékoztatót és az előadásokat élőben közvetítettük YouTube csatornánkon, s ott vissza is nézhetők. Elérhető a videó az alábbi linken:
https://youtu.be/vonnjYGy7nc
 
A magazin ONLINE is olvasható, lapozzon bele!


A sajtótájékoztatón készült fotók képgalériánkban megtekinthetők.
Fotók: Krizsán Csaba

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png