IV. DESIGN HÉT GYŐR – Pályázati felhívás

2020-ban IV. alkalommal, október 9-18. között kerül megrendezésre a Design Hét Győr kulturális fesztivál.

A győri rendezvénysorozat védnöke a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Terasz Csoport Egyesület. A Design Hét Győr célja, hogy a városban élő-alkotó designereket összefogja és munkájukat bemutassa a DESIGN HÉT keretein belül, mindezt ismeretterjesztő, szemléletformáló szándékkal.

A Design Hét kulturális fesztivál fontos szerepet vállal a magyar design és a kreatív ipar társadalmi és gazdasági szerepének tudatosításában. Tekintettel a koronavírus okozta járványhelyzetre programjaink az idei évben az online térben valósulnak meg.

IV. DESIGN HÉT GYŐR FELHÍVÁS:

EZ ITT A STÚDIÓM! riportfilm készítése egy adott tervezőről és munkájáról: bútortervezés, formatervezés, textiltervezés, divattervezés, grafikai tervezés, belsőépítészet, 3D nyomtatás, UI3UX tervezés, ékszertervezés, gasztrodesign, tipográfai tervezés, service design, valamint design management témában.

A beérkezett pályaműveket 4 tagú szakmai zsűri értékeli, rangsorolja és a témákat összevetve az első 4 legkiemelkedőbb pályázóról interjúfilmet készít 1,5-2 perces terjedelemben.

A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

• A győri vagy győri kötődésű pályázó vállalja, hogy az általa digitálisan beadott pályázat alapján róla, valamint a pályázatban bemutatott munkájáról a Design Hét Győr riportfilmet készít, valamint az elkészült anyagot kommunikációs felületein használhat.

• Nevezési és részvételi díj nincs. A kiválasztott pályaművek szerzőit e-mailben értesítjük 2020. szeptember 4-ig. A riportfilmeket a Design Hét Győr fesztivál a 2020-as programsorozata részeként mutatja be, 2020. október 9-18. között.

A PÁLYÁZATI ANYAG BEADÁSI PARAMÉTEREI:

• 1 db összefűzött pdf formátumú dokumentum, max. 10Mb, RGB színformátumban

• Fájlnév: alkotó neve_kategória_munknév

• A munka rövid szöveges bemutatása max. 300 szó́

• Az alkotó művészeti munkásságát bemutató önéletrajz

• Alkotónként maximum 10 kép

Nagyobb fájlméretű videó munka, amennyiben a projekt megértését elősegíti, fájlküldővel külön megküldhető.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁS HATÁRIDEJE: 2020. augusztus 28.

ÉRTESÍTÉS A DESIGN HÉT GYŐR 2020 RÉSZVÉTELRŐL:

2020. szeptember 4. az alkotó által megadott e-mail címen történik.
A felmerülő kérdéseket az alábbi címre várjuk: hello##kukac##designhetgyor.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png