Jószolgálati "COVID-COACHING" program

„COVID-COACHING” néven jószolgálati program indult. A koronavírus következtében nehéz helyzete kerülők pszichikai megerősítéséhez adnak szakemberek segítséget. 

A koronavírus által kiváltott krízishelyzet nagyon sok munkavállalónak egyre több problémát, nehézséget, gyakran szomorúságot is okoz. Egzisztenciális bizonytalanság, pszichikailag megterhelő élethelyzetek, megválaszolásra váró kérdések a jövővel kapcsolatban – hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Győr-Moson-Sopron megyei coach-okat is tömörítő Európai Coaching Szövetség magyarországi képviselete – a coaching szakma lehetőségeivel – hozzá kíván járulni a problémahelyzetek enyhítéséhez. Magasan kvalifikált coachok, akik „normál időkben” elsősorban vezetőknek biztosítanak professzionális támogatást, most a pandémia idejére, felajánlják ingyenes segítségüket a munkavállalók széles körének.

A „COVID-COACHING” néven indított jószolgálati programban való részvételt olyan cégeknek ajánljuk, amelyek a koronavírus következtében nehéz helyzetbe kerülő munkatársaik pszichikai megerősítéséhez, illetve újra-orientálódásához ingyenes coaching lehetőséget kívánnak biztosítani.
A partnercégek munkatársainak lehetőségük van a program keretében azonnali, két alkalomra szóló, ingyenes krízistámogató beszélgetést kérni, illetve írásos kérdést intézni az ECA COACHING POOL tagjaihoz. A coaching során a coach telefonon vagy online formában megbeszéli a támogatást keresővel problémahelyzetét és a lehetséges pozitív irányba vezető megoldási lépéseket. Írásos megkeresés esetén pedig gyors választ küld.

Bővebb információ és jelentkezés a programra a +3620/583-6366-os telefonszámon Szalai Fruzsinánál, illetve e-mailben a drbodo##kukac##bodo-training.hu címen lehetséges.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png