Újabb jubiláló vállalkozásokat köszöntöttünk kamaránk Mosonmagyaróvári Térségében

A BAMA-VILL Kft., az Egyetem Étterem Kft. és a Partos Trafik Kft. képviselőit köszöntöttük jubileumuk alkalmából.Jubilálók MT 202403.png

 

Az Egyetem Étterem Kft. tulajdonos ügyvezetői, Gráfi Béla és fia, Szabolcs régi ismerősként fogadták új irodájukban kamarai küldöttségünket, dr. Kovács Pétert, az Ipari Tagozat Élelmiszeripari Tagozatának elnökét és Kiczenko Mária térségi titkárt, irodavezetőt.
A vállalkozás képviselői beszámoltak az utóbbi évek kihívásairól és sikereiről.  Kamaránk küldöttsége gratulált a cég eddigi munkájához és további sikereket kívánt az előttük álló feladatokhoz.

A BAMA-VILL Kft. képviseletében Bacsa Rita irodavezető, a Partos Trafik Kft. részéről Varga László tulajdonos, ügyvezető vette át a jubileumi oklevelet Csalló Gábor térségi elnöktől.

Mindhárom találkozáskor szó volt a tavaszi kamarai választások ütemezéséről, térségi irodavezetőnk pedig bemutatta a kamara megújult szolgáltatási portfólióját, a 2024-es év első félévére tervezett rendezvényeket és a kamara lobbitevékenységének eredményeit.  Ugyanakkor hasznos visszajelzést kaptunk önkéntes tagjaink kamaránkkal szemben támasztott elvárásairól is.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png