Jubileumi Halászlé Party-t tartott a kézműipari tagozat

 

A kézműipari tagozat 2022. október 21-én tartotta XX. Halászlé Party-ját a Kristály Étteremben

A kézműipari tagozat vezetősége úgy gondolja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol az önkéntes tagok jobban megismerhetik egymást és kötetlenül, oldott légkörben beszélhetnek arról, hogyan tehetik jobbá a kamarát.

Az első Halászlé Party-t hagyományteremtő céllal először 2002-ben szervezte meg a tagozat. Azóta minden évben sikert arat a tagság és a vendégek körében.

A XX. Halászlé Party megnyitóján Dr. Pető Péter a megyei közgyűlés alelnöke elmondta, hogy örömmel látja, hogy az ismerős arcok mellett sok az új, fiatal résztvevő is a rendezvényen. Ez a bizonyíték arra, hogy az elmúlt évek megpróbáltatásai sem tudták megtörni a Halászlé Party és a tagozat sikerét. Továbbá kiemelte, hogy hitvallása szerint, közösségben megbeszélve a problémák megoldása sokkal könnyebb és a rendezvény erre is jó lehetőséget nyújt. 

Prof. Dr. Lakatos István, a kézműipari tagozat elnöke, az amerikai írót, Chris Andersont idézte, aki szerint:

"Az innováció az emberek között történik. Minél jobban bevonódnak emberek a különböző témákba, minél nyitottabbak a különböző szintek egymásra, annál gyakoribb a szikra, és annál jobb innováció születik. Nem kell mást tenni, mint kitárni a kapukat, és teret adni az embereknek."

Hozzá tette, hogy a kamara és a kézműipari tagozat a rendezvényeivel kitárja a kapukat, ezzel teret adva az eszmecserének a vállalkozók között.

A Kézműipari tagozat a XX. Halászlé Party keretében megvendégelte önkéntes tagjait egy tál halászlével vagy gulyással, pogácsa kíséretében.

A vacsorához, valamint a kötetlen beszélgetéshez az aláfestő zenét pedig a Kristály Zenekar szolgáltatta.

 

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png