Jubileumi oklevelet adtunk át a Hegyeshalmi Községgazdálkodási Kft.-nek

Az Ipari Tagozathoz tartozó Hegyeshalmi Községgazdálkodási Kft.-nél jártunk.Hegyeshalmi KG Kft. 2.jpg

 

A Hegyeshalmi Községgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatója, Huszár Attila régi ismerősként fogadta kamarai küldöttségünket, Pénzes Lászlót, az Ipari Tagozat elnökét, Pozsgai Károlyt, a Mosonmagyaróvári Térség elnökségi tagját és Kiczenko Mária térségi titkárt, irodavezetőt.

Hegyeshalmi KG Kft. 1.jpgHuszár Attila korábbi munkahelye, az Aqua Kft. igazgatójaként volt az Ipari Tagozat elnökségi tagja, így a kamarát jól ismeri.  Pénzes László kérésére beszámolt az utóbbi évek kihívásairól és sikereiről.  A cég vezetőjeként méltán büszke eredményeikre, munkatársai elhivatottságára, arra, hogy egy jó csapatot vezet, melyben mindenki képezi magát, hogy minél több feladatot el tudjanak látni a cégen belül. Huszár Attila kiemelte, hogy mindig számíthatnak Szőke László polgármester és a hegyeshalmi képviselőtestület, valamint a hivatal dolgozóinak támogatására. Különösen fontos a pénzügyi tervezésben való együttműködés, pl. a géppark frissítéséhez, új beszerzésekhez.

Kamaránk küldöttsége gratulált a cég munkájához, hiszen látszik a községen, hogy valóban jó gazdaként látják el feladatukat.

A taglátogatás folyamán Pénzes László tájékoztatta Huszár Attilát a tavaszi kamarai választások ütemezéséről, térségi irodavezetőnk pedig bemutatta a kamara megújult szolgáltatási portfólióját, a 2024-es év első félévére tervezett rendezvényeket és a kamara lobbitevékenységének eredményeit is.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu »

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png