Jubileuma alkalmából köszöntöttük a mosonmagyaróvári Winkler Villamosság Kft.-t

 Winkler Károlynak, a vállalkozás alapítójának és fiának, Winkler Dénesnek, a cég jelenlegi operatív vezetőjének jubileumi oklevelet adtunk át.

Winkler Vilamosság Kft. 35 éves oklevél.jpg

A Winkler Villamosság Kft. 1990 óta forgalmaz villamossági anyagokat Mosonmagyaróváron. Működésük kezdetétől fogva kiszolgálják a környező gyárakat, ipari létesítményeket, cégeket, valamint a villanyszerelőket ipari- és épületvillanyszerelési anyagokkal. A gyártóktól történő beszerzéseiknek köszönhetően többnyire mindig versenyképes árakat és a lehető legrövidebb szállítási határidőt tudnak biztosítani.
Kínálatukba tartoznak többek között az épületvillamossági anyagok, pl.: csövek, csatornák, dobozok, mérőhelyek, vezetékek, kábelek, kapcsolók, dugaljak, ipari villamossági anyagok, szekrények, sínek, ipari erőátviteli és vezérlő kábelek, vezérléstechnikai elemek, PLC-k, frekvenciaváltók, villanymotorok, kommunikációs hálózati elemek, pl. UTP kábelek, rack szekrények, kommunikációs csatlakozók, kamerák. Forgalmaznak továbbá lakásvilágítási termékeket, csillárokat, fali-, álló- és asztali lámpákat, egyéb fényforrásokat. Lakásvilágítási termékeik lámpa webáruházukban, a www.lampabolt.hu címen érhetők el.

A Winkler Villamosság Kft. szakképzett csapata szaktanácsadással és gyors, kedvező ajánlattal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Az ágazatban Winkler Károly már 1978 szeptembere óta tevékenykedik, a rendszerváltozást közvetlenül megelőző jogszabályi változásoknak megfelelően 1988 óta változó vállalkozási formákban.
A cég 2006 októbere óta önkéntes tagja kamaránknak.

A vállalkozást jubileuma alkalmából Csalló Gábor, kamaránk Mosonmagyaróvári térségi elnöke köszöntötte, oklevelet adott át a jeles alkalomból, további sikereket kívánt. 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu »

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png