Kábelbarát Mérnökiroda Kft

Kábelbarát Mérnökiroda Kft

Cégünk a villamosipari szolgáltatások területén tevékenykedik.

Vállalkozásunk története egy önállóságra vágyó fiatal álmaival kezdődött az 1991-es évben. Másodállású egyéni vállalkozóként indult a mára több alkalmazottal, alvállalkozóval és jelentős technológiai eszközparkkal működő vállalkozásunk. Mára elértünk egy olyan szintet mind az eszközparkot, mind pedig a szakmai, szellemi tőkét illetően, mely alapján a komplex villamos ipari szolgáltató vállalkozások közül a régiónkban a legjelentősebbek között tartanak számon bennünket.

A versenytársainkhoz képest kimagasló műszerparkkal és szakmai tudással, tapasztalattal rendelkező kollégákkal a legnehezebb szakmai kihívásokat is biztonsággal teljesítjük. Legyen az elektromos hálózatépítés, közvilágítási rendszerek kivitelezése, középületek, szállodák, üzletházak, ipari üzemek villamos rendszerének építése, illetve üzemeltetése.

Energiahatékonysági beruházások, fázisjavító berendezések, napelemes rendszerek telepítése ipari és háztartási méretben egyaránt. Speciális elektromos energiával működő fűtési rendszerek tervezése és kivitelezése, valamint elektromos autó töltőállomások telepítése területén is kimagasló gyakorlattal rendelkezünk. Biztosítunk ipari megrendelőink számára a teljes üzemek és telephelyek részére általánydíjas szerződés keretében karbantartási, üzemeltetési és villamos
biztonságtechnikai felülvizsgálati szolgáltatást is.

Speciális területeink közé tartozik a zöld energia rendszerek tervezése, beépítése, már meglévő és az újonnan kivitelezett villamos rendszerekbe, segítve Földünk védelmét, egy élhetőbb világ kialakítását. A felsorolt tevékenységek tekintetében kutatás-fejlesztés és szakképzés, valamint felsőfokú oktatás is folyik a cégünknél.

A minőséget az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerünk biztosítja. A pénzügyi és vállalkozási stabilitásunkat pedig a Dun & Bradstreet „AAA” Tanúsítvány által a Pénzügyileg Legstabilabb Vállalkozások közé sorolta a cégünket.

 

Tóth Ferenc
9245 Mosonszolnok Szabadság u. 19.
www.kabelbarat.hu
36309362332

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png